Grupai «Varavīksnes stallis» jauna dziesma «Taxists» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju glemroka grupa «Varavīksnes stallis», kas kļuva pazīstama ar hitu «Džeinas biksītes», jauno gadu sāk ar muzikāliem jaunumiem, pirmo klausītājiem piedāvājot noklausīties «Taxistu» - dziesmu ar lipīgu piedziedājumu par ikdienišķām lietām, par kurām skaļi nerunā.

Grupa 3,37 minūtes garo dziesmu komentē: «Hallo. Jūsu taksometrs ir piebraucis! Nav noslēpums, ka kārtīgs lielpilsētas taksists jau sen vairs savos pienākumos neaprobežojas tikai ar pedāļu spaidīšanu un naudas iekasēšanu. Kārtīgs sava aroda meistars zina, ka laimīgs klients ir apmierināts klients. Tādēļ taksists, trinot mēli intelektuālās sarunās, bagāžniekā vienmēr tur pāris pudeles laba grādīgā un vienmēr ir lieliski informēts, kur sastopamas visvieglākās uzvedības dāmas patīkamai laika pavadīšanai. Nākamreiz, kad vientuļā piektdienas vakarā esi saņēmis kurvīti, nemet plinti krūmos, piezvani taksistam!»

«Varavīksnes stallis» tuvāko mēnešu laika publiskos citus muzikālos jaunumus. Bet koncertā tie būs dzirdami jau šajā sestdienā - 16. februārī kluba «A Nice Place» divu gadu jubilejas pasākumā.

www.vstallis.lv

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu