Labvēlīgais tips «Ciema aristokrāts»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
References: API SITE

Kamēr Latvijā pieņemas spēkā pašvaldību vēlēšanu drudzis, grupa «Labvēlīgais tips» ir parūpējusies par muzikālu noformējumu šim nacionālajam sporta veidam, piedāvājot klausītajiem jaunu singlu «Ciema aristokrāts».

Dziesma savu pirmatskaņojumu piedzīvoja «Labvēlīgā tipa» koncertsērijā «Tikai 20», kas ir saņēmusi Latvijas pasākumu producentu apvienības balvu «2012. gada labākā koncerttūre».

«Ciema aristokrāta» autoru kolektīvs - A.Freidenfelds, Ģ.Lūsis un N.Jakušonoks cer, ka šī dziesma kļūs par vēlēšanu neoficiālu himnu. Par labu skanējumu parūpējās un to ierakstīt palīdzēja grupas ilggadīgie sadarbības partneri Lotars Lodziņš un Jānis Kalve.

«Labvēlīgais tips» ir pazīstama latviešu mūzikas grupa, kas dibināta 1992. gadā. Tās līderis un vokālists ir populārais raidījumu vadītājs un komiķis Andris Freidenfelds jeb Fredis. Grupa pazīstama ar spilgto skatuves tēlu, kā arī humoristiskajiem dziesmu tekstiem. «Labvēlīgais tips» ieguvis vairākus Latvijas mēroga apbalvojumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu