Donam jauns radio singls - «Māsa upe» (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA
References: API SITE

Ar pirmatskaņojumu «Eirovīzijas» Nacionālās atlases finālā dziedātājs Dons prezentēja savu otro radiosinglu «Māsa upe» no topošā albuma, kas tiks izdots vasaras sākumā, informē producents Juris Millers.

«Dziesma «Māsa upe» ir absolūts pretstats pērn izskanējušajai dziesmai «Signāls», kas bija vasarīgs skaņdarbs. «Māsa upe» ieskicē topošā albuma citu muzikālo un stilistisko šķautni - tā liek aizdomāties un iedziļināties notikumos, kurus mēs nespējam ietekmēt,» par jauno dziesmu teic Dons, piebilstot, ka «šī dziesma ir ļoti personiska un man tuva.»

Dziesmu «Māsa upe» ir radījuši Dons un Ingus Bērziņš, kuri ir jau iepriekš sadarbojušies vairāku dziesmu tapšanā, bet dziesmas ierakstā un aranžijā piedalījās Kaspars Ansons un Krišjānis Geidāns.

Jaunā dziesma ir pieejama arī mūzikas veikalā «iTunes Store» visā pasaulē (skat. resursus).

itunes.apple.com

Jāatzīmē, ka topošā albuma pirmais radiosingls «Signāls» tika atzīts par gada vērtīgāko dziesmu «Latvijas Radio 2» rīkotajā dziesmu aptaujā «Muzikālā Banka». Šī dziesma ir bijusi viena no visvairāk spēlētākajām dziesmām Latvijas radiostacijās 2012. gadā un tā ir nominēta Mūzikas ierakstu Gada balvā nominācijā «Radio hits».

Savukārt gada nogalē - novembrī Dons atveidos galveno - Lāčplēša lomu Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes rokoperā «Lāčplēsis». Biļetes uz šo iestudējumu jau ir pieejamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu