Grupa «Franco Franco» piedāvā debijas video (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sava debijas mazalbuma (EP) gaidās pašmāju grupa «Franco Franco» piedāvā pirmo videoklipu tās jaunākajam veikumam – dziesmai «Frank Killed Lee». «Dziesma stāsta par brīžiem un emocijām, kuras piemeklē, kad mēģini bēgt no izmisuma un nomāktības attiecībās, rodoties emocionālam un garīgam pagrimumam. Cilvēki nereti sevi izliek uz pazudināšanas robežas, padodoties citu emocijām, zaudējot spēkus, ticību un piespiežot sevi pie sienas,» vēsta grupas preses paziņojums.

Grupas pārstāvji saka lielu paldies video filmēšanā un montāžā iesaistītajām personām: operatoriem Jurģim Rudmiezim, Anetei Rūķei un Jānim Krakopam, kā arī grimētājai Elīzai Olengovičai.

Video autori Anete Rūķe un Jurģis Rudmiezis atklāj, ka šis ir pirmais videoklips ne tikai grupai, bet arī tā veidotājiem, kļūstot par jaunu un emocionālu pieredzi, cenšoties savā galvā esošo stāstu un vīziju nodot skatītājiem, paralēli cīnoties ar filmēšanas laikā valdošo ziemas aukstumu. Anete neslēpj: «Galu galā katrs video saskatījām citādu, tāpēc pēc ieslīgšanas tehniskos risinājumos pazaudējām jebkādas sajūtas un objektivitāti, sākoties cīņai ar sevi, taču galu galā svarīgākais ir, lai cilvēki novērtētu ieguldīto darbu un Franco Franco garadarbu.»

«Franco Franco» sper pēdējos soļus sava debijas EP virzienā, ko plāno izdot jau tuvāko mēnešu laikā. Tāpat aktīvi tiek strādāts pie koncertprogrammas un pasākumu plānošanas, par ko iespējams lasīt grupas sociālajos tīklos.

www.facebook.com/francofrancoband

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu