Latviešu reperis ieraksta dziesmu ar mūziķi no Ganas (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latviešu hiphopa mākslinieks Misters un mūziķis no Ganas Sets Viredu radījuši savdabīgu projektu – dziesmu un video «Don’t look back» jeb «Neatskaties».

Misters un Sets kā ārvalstu studenti satikās Krievijā, kur, mīlestības pret mūziku vadīti, nolēma radīt kopīgu skaņdarbu «Don’t Look Back». Dziesmas pavadījumu veidojis latviešu producents Factproductions. Savukārt ar video strādājuši Jānis Šķesteris no Latvijas, Olga Feista no Vācijas un Oļegs Šiškunovs no Krievijas.

Misters skaidro: «Šis projekts man ir īpašs gan radošās gaisotnes, gan savdabīgo apstākļu dēļ, kādos dziesma radās. Mēs ar Setu sēdējām Novgorodas Universitātes ārvalstu studentu kopmītņu 9. stāva istabiņā un rakstījām dziesmu. Turpat arī veicām visus ierakstus ar mikrofonu, kurš ar līmlenti bija piestiprināts pie foto statīva. Kas mums Krievijā bija – ar to arī strādājām.»

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu