Mr.Rally «Agrs rīts» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bijušie «R.A.P.» dalībnieki «Mr.Rally» piedāvā jaunu dziesmu «Agrs rīts», kas šogad jau ir otrais muzikālais veikums pēc janvārī izdotā singla «Es dāvinu».

Dziesma «Agrs rīts» stilistiski atšķiras no pārējām «Mr.Rally» dziesmām, jo tajā dominē sintezatoru partijas, kuras iespēlējis grupas basģitārists Artis Rozītis. «Ar to gribējām parādīt, ka esam atvērti dažādām instrumentācijām, mūzikas stiliem un eksperimentiem, ne tikai stingri turamies pie rokmūzikas,» tā saka pati grupa.

Dziesmas oficiālā prezentācija notiks grupas «Mr.Rally» koncertā 16. martā Liepājā, klubā «Fontaine Palace», tajā varēs dzirdēt arī visus iepriekšējos grupas singlus, kā arī sagaidāmi vairāki pirmatskaņojumi.

Mūzika: Uģis Jēkabsons, Artis Rozītis, Ēriks Spulašs, Gatis Lagzdenieks.
Vārdi: Uģis Jēkabsons.

«Mr. Rally» ir muzikāla apvienība, kas dibināta 2009. gada pašā nogalē, apvienojoties R.A.P. ritma grupai – Artim Rozītim (Māsters) un Gatim Lagzdeniekam ar «Full House» vokālo un ģitāru pavadījumu – Uģi Jēkabsonu un Ēriku Spulašu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu