«Otra Puse» izdod singlu no drīz gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Ģigulis speciāli TVNET
References: API SITE

Grupa «Otra Puse» ir nonākusi finiša taisnē ar jaunā albuma gatavošanu, kas CD formātā dienasgaismu ieraudzīs maijā. Savukārt šobrīd ceļu pie klausītājiem caur radiostacijām un interneta portāliem uzsāk viena no jaunajām albuma dziesmām «Neaizej», TVNET informē grupas menedžere Inese Vīksnāne.

Par to, kāpēc pašlaik izvēle ir kritusi tieši uz šo dziesmu, grupas solists Normunds Pauniņš atzīst: «Pasaulē ir kaut kāda lietu kārtība, ko der ievērot un tāpēc šo gabalu negribējās apbižot. Tas jau labu laiciņu bija gulējis plauktiņā, jo tapa kā pirmais pēc tām dziesmām, kas radiostacijās jau ir skanējušas. Kaut arī pie klausītājiem šobrīd gribējās sūtīt kādu citu kompozīciju, nolēmu priekšroku dot «Neaizej», jo tā tomēr visilgāk ir gaidījusi iziešanu no studijas.»

Dziesmas mūzikas autors ir pats solists – Normunds Paniņš, teksta autors Ivars Kurpnieks un tās miksēšana un māsterēšana notikusi Jāņa Kalves Labo ierakstu studijā.

Kopumā jaunajā albumā būs 11 dziesmas, kurās Otra Puse savās labākajās tradīcijās būs ieturējusi līdzšinējo kursu – romantika, interesantas un daudzpusīgas aranžijas, kā arī noskaņu, izpildījuma un vārdu saplūšana ausīm un sirdīm tīkamos skaņdarbos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu