Pašmāju metāla grupa «Helid» laiž klajā klipu (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas smagās mūzikas apvienība «Helid» piedāvā noskatīties grupas pirmo videoklipu dziesmai «Don’t See This».

Klips tapis pagājušā gada nogalē, sadarbojoties ar Aivaru Ivbuli, kas pildīja operatora un montētāja funkcijas, un Tomu Užānu, kas filmēja klipā izmantotos zemūdens kadrus. Grupa saka lielu paldies arī Jānim Lācim, Naurim Vasiļevskim un veikalam «Mūzikas centrs» par palīdzību klipa veidošanā.

Dziesma «Don’t See This» Kārļa Šteinmaņa vadībā ierakstīta pagājušā gada vasarā Mārupes «KS Records» studijā, kas pēdējo gadu laikā kļuvusi par vienu no populārākajām un kvalitatīvākajām smagās mūzikas ierakstu studijām Latvijā. Tas ir pirmais ieskats grupas jaunajā materiālā.

Grupa «Helid» dibināta 2005. gada nogalē Salacgrīvā, taču šobrīd nobāzējusies Rīgā. Kopš 2008. gada grupas sastāvu veido pieci dalībnieki: Kristiāns Kļava (vokāls), Agnese Štāla (ģitāra), Mārtiņš Ķeire (ģitāra), Toms Treijs (bass) un Kristaps Zabrovskis (bungas). 2011. gada sākumā grupa izdeva savu debijas EP minialbumu «Chapter I: Lost Between The Lines» un šobrīd strādā pie materiāla pilna garuma albumam.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu