Elizabete Balčus piedāvā jaunu dziesmu «Dear Resident» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas «Sus Dungo» dalībniece Elizabete Balčus plašākai auditorijai kļuva pazīstama, kad 2011.gada nogalē izdeva savu debijas solo minialbumu «Wooden Horse», bet tagad klausītāju vērtējumam tiek nodota jaunākā dziesma «Dear Resident», vēsta dziedātājas paziņojums sociālajā tīklā «draugiem.lv».

Dziesma «Dear Resident» paspējusi jau skanēt igauņu radio «Eesti Raadio2», bet šonedēļ tā parādās arī Latvijas radiostacijās un ir pieejama klausītājiem internetā - "soundclound" un "bandcamp".

Par jauno dziesmu pati Elizabete saka: «Tā ir kā patiesības meklējumi, izraušanās no sabiedrības uzliktajiem standartiem par to kā mums būtu jājūtas un jāuzvedas. Par noslēpumiem, kurus turam un par kuriem nenojaušam, par maskām kuras valkājam, par vēlamo un esošo, no kura baidāmies un kļūstam par daļu no mietpilsoņiem, kas neuzdrošinās domāt citādāk, nojaukt rāmjus, apzināties savas patiesās vēlmes un sekot tām.»

Ieraksts tapis studijā «Studio 55», ierakstīja un miksēja Silvestrs Zemgals.

Dziesmas mūzikas un teksta autore ir Elizabete (vokāls, flauta), ierakstā piedalījās mūziķi - Pēteris Ozoliņš (čells), Undīne Balode (čells), Austris Apenis (mežrags), Laura Rozenberga (trombons), Rūdolfs Dankfelds (perkusijas).

www.facebook.com/elizabetebalcus.music

Atgādinām, ka Balčus uzvarēja 2011.gada Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas «Labākās debijas» kategorijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu