«Galaxy Bosons» piedāvā jaunu dziesmu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar nepiespiestu vieglumu un neeksistējošu atbildības izjūtu pret jelkādu no pasaulē sastopamiem stiliem, eksperimentus mīlošā pašmāju grupa «Galaxy Bosons» nāk klajā ar jaunu dziesmu, informē grupas pārstāvji.

Grupa, kurai otrās mājas ir studija, bet grupas vokālistam Aleksandram Volkam pat vienīgās mājas un darbs, varētu atļauties rakstīt un izdot dziesmas kaut katru dienu. Bet nē, puišiem tas ir tikai hobijs un ar mūziku nav mērķa nopelnīt vai palikt «netīšām» populāriem. Dziesmas top impulsīvi, un katra ir savādāka. Netiek likti nekādi rāmji, un rezultāts ir tāds, kāds tas, sanākot kopā trīs mūziķiem no dažādām paaudzēm un ar atšķirīgu muzikālo pieredzi, izveidojas dabiski.

Dziesmas «Join Up!» («Pievienojies!») pamatdoma ir vairot cilvēkos to gaišo dzirksti, kas mūsos noteikti dzīvo. Lai gan dažiem tā ir paslēpusies tik dziļi, ka šķiet izzudusi pavisam, nevajag atmest cerību, bet turpināt meklēt. Un tādu cilvēku pasaulē ir daudz. Galvenais ir nenovērsties vienam no otra un vēl vairāk – palīdzēt, atbalstīt un kopā rast pozitīvo šajā dzīvē.

Koncertversijā šī dziesma gan diezgan atšķiras, jo «dzīvo» bungu skanējums un citas ģitāras partijas rada dziesmai citu raksturu. Un tas koncertiem dod vēl citu, jaunu enerģiju. To jau būs iespēja nobaudīt grupas tuvākajā koncertā 6. aprīlī plkst. 22 «Omas Briljanta istabā» (Rīga, Audēju iela 7).

www.facebook.com

Grupas dalībnieki: Aleksandrs Volks – vokāls, Pēteris Asbahs – ģitāras, Tarass Kuzmenko – bungas.

«Join Up!»
«Join Up!» Foto: Publicitātes foto
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu