Grupa «Toria» piesaka savu atgriešanos (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju eksperimentālās rokmūzikas grupa «Toria» pēc vairāku gadu radošā pārtraukuma piesaka savu atgriešanos, klausītājiem piedāvājot dziesmu «Snow Crystals».

«Dziesma ir instrumentāls darbs un gaidāmā mazalbuma priekšvēstnesis, kas skaņas veidolā iezīmē skaistāko mums apkārt, uzsverot ziemas gadalaika neatkārtojamību. Tā aicina paraudzīties sev apkārt ar atklājēja acīm un novērsties no patiesi mazsvarīgām lietām,» norāda grupas dalībnieki.

Ieraksts veikts 2013. gada sākumā KS Records producenta Kārļa Šteinmaņa vadībā un radīts progresīvā roka manierē, izmantojot dažādus elektroniskās mūzikas «izteiksmes līdzekļus», bet nezaudējot melodiskumu un pacilātību, kas izteikti raksturīga postroka žanram. Tās skanējumu sev raksturīgu padarījusi grupas daudzpusīgā mūzikas žanru uztvere.

Grupa dibināta 2008. gadā Vidzemē, apvienojoties mūziķiem no Valmieras un Smiltenes. Šobrīd, pēc vairāku gadu radošā pārtraukuma, tā atgriezusies jaunā sastāvā un apņēmības pilna klausītājiem nodot debijas mazalbumu.

***


Toria šobrīd ir:

Oskars Liukis – ģitāra, elektronika;

Reinis Rijnieks – ģitāra;

Tīna Tilčika – bass;

Rihards Špats – bungas.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu