Evija Smagare laiž klajā jaunu singlu «Ne šodien» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Vylcāns

Evija Smagare pagājušajā vasarā plašāku publikas uzmanību guva, piedaloties «Prāta Vētras» koncerttūrē, kurā duetā ar Renāru Kauperu izpildīja dziesmu «Nākamā nodaļa». Īsu mirkli pēc elpu aizraujošās vasaras tika publicēts singls «Upside-down», bet šodien tiek prezentēta jauna dziesma latviešu valodā «Ne šodien», kuras autore ir pati Evija.

«Dziesma nav par slinkošanu, gulēšanu dīvānā un to, ka varētu visu atlikt uz vēlāku laiku. Tas ir stāsts par esamību neīstajā laikā un neīstajā vietā. Tomēr laiks nestāv uz vietas - ir tikai jāsagaida īstais mirklis, un viss iecerētais izdosies,» tā jauno dziesmu komentē pati Evija.

Dziesmu producējuši Armands Varslavāns un Evija Smagare. Ierakstā piedalījās Armans Varslavāns (akustiskā ģitāra, elektriskā ģitāra, mandolīna, perkusijas), Toms Lipskis (basģitāra), Evija Smagare (balss, bekvokāls), bet miksu un māsteringu veica Edgars Skrāģis.

Evija Smagare ir jauna dziedātāja no Daugavpils, kura dzied no agras bērnības. Savas muzikālās darbības laikā piedalījusies vairākos konkursos un festivālos, plašāk pazīstama kļuva ar savu otro singlu «Monday’s Song», kuru ierakstīja 17 gadu vecumā - tas atrada vietu dažādu Latvijas radiostaciju topos. Tolaik Evija piedalījās arī projektā «Manai tautai 2009» un bija viena no 13 mūziķiem, kuri iedziedāja slaveno Ievas Akurateres dziesmu jaunās skaņās.

Aizpagājušajā gadā Evija Smagare publiskoja dziesmu «This is Why We Fight», sadarbojoties ar mākslinieku Goran Gora, bet pagājušajā vasarā priecēja sevi un tūkstošiem klausītāju, uzstājoties kopā ar pašmāju slavenāko grupu «Prāta vētra», kur visas «Vēl vienas klusās dabas» koncerttūres laikā ar Renāru Kauperu duetā dziedāja dziesmu «Nākamā nodaļa».

Dziesmas bezmaksas lejupielādēt vai noklausīties var šeit

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu