«Parára» publisko pirmo singlu no gaidāmā albuma (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Eksperimentāli matemātiskā roka grupa «Parára» šodien publiskojusi pirmo jaunā studijas albuma vēstnesi - singlu «This Is Round 10». Jau ziņots, ka grupa noslēgusi līgumu ar mūzikas izdevniecību «I Love You Records» un albumu «Parára» izdos šā gada 7. maijā.

«Esam gaisā,» vēsta ieraksts grupas «Twitter» profilā.

«Parára» ir latviešu grupa, kas dibināta 2009. gada nogalē. Spēlējot trokšņainu eksperimentālo roku ar postpanka iezīmēm, mūziķi ir apceļojuši Latviju, uzstājušies daudzos klubos un festivālos, izpelnoties publikas ievērību ar entuziasmu un karstasinību. Grupas sastāvā ir Kārlis Butins (ģitāra, vokāls, taustiņi), Krists Krieviņš (ģitāra), Nauris Vasiļevskis (bass), Jānis Untāls (bungas), Aigars Valdmanis (bungas).

2011. gadā grupa izveidoja sadarbību ar ģitāristu Edgaru Rubeni un nodeva saviem klausītājiem, kā arī interneta videi videoklipu ar dziesmas «Just a Figure of Speech» priekšnesumu Ģertrūdes ielas teātrī.

Muzikāli «Parára» sevi definē dažādībā – uzburot piesātinātas skaņu ainavas ar neatlaidīgām bungu un sapītām ģitāru partijām, tomēr nebaidās arī norimt un izrādīt ievainojamību un vienkāršību.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu