«Frailty» publisko divus video un aicina uz lielkoncertu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju grupa «Frailty» ar video veidošanu sāka aizrauties pagājušā gada sākumā, uzfilmējot albuma «Melpomene» video reklāmu - mazliet nestandarta, jocīgu, ar norautām beigām, paliekot atbildi parādā. Šobrīd publiskoti divi jauni video «Wendigo» un «Underwater».

Grupas ģitārista Jēkaba videoversija dziesmai «Wendigo» – mazliet skarbāk pasniegta tematika par cilvēkēdājiem. Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Par ēdājiem, kas gatavi apēst bez sāls, it īpaši dienās, kad pasaule ir kļuvusi pārlieku nervoza un neprognozējama.

«Underwater» – ironiska pasmiešanās pašiem par sevi un drūmo muzicēšanas žanru. Protams, video kā simbolu spēle, ar kontrastiem par mūžam aktuālo tematiku, ar kuru bieži vien saskaramies katru dienu, tiesa, neiedziļinoties, bet steigā paskrienot garām.

Lielkoncerts «Antithesis III: tumšāka ir tikai nakts» notiks 27. jūnijā, klubā «Melnā Piektdiena» – doom metal kultūrai un mākslai veltītajā koncertā spēlēs:

«Evoken» – ASV funeral doom leģendas kopš 1992. gada, pirmo reizi Rīgā, ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs;

«Evadne» – melodisks doom metal no Spānijas, arī šī grupa Rīgā viesosies pirmo reizi;

«Ophis» – viena no divām Vācijas doom metal žanra grupām, kas ļoti daudz koncertē un šogad izdod jaunu albumu;

Skatuvi muzikāli rotās arī pasākuma vaininieki - «Frailty» un vēl kāda pašmāju grupa, kuras nosaukumu izziņos mazliet vēlāk.

Vairāk informācijas par pasākumu un biļetēm:

www.ticketshop.lv

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu