Liepājnieks Nauriz piedāvā jaunu EP (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Brīvai lejupielādei jaunu mazalbumu (EP) piedāvā hiphopa izpildītājs nauriz (Nauris Ranga) no Liepājas, kas daļai klausītāju zināms arī kā viens no hiphopa projekta «Otrais stāvs» dalībniekiem, kurā darbojies kopā ar citiem Liepājas hiphopa pārstāvjiem Robertu un Niklāvu.

Visi relīzē atrodamie ieraksti tapuši mūziķa ierakstu studijā, kur tikuši ierakstīti laika posmā no 2010. līdz 2013. gadam. Apakšnosaukums «2002-2012» apzīmē, ka disks veltīts pirmajam gadu desmitam, kas pavadīts, ierakstot dziesmas.

«Pa šo laiku daudz kas ir mainījies, gan attieksmes, gan skanējuma ziņā, bet nolēmu dziesmas nepārrakstīt, lai tās saglabātu sajūtu, kas bija. tās ierakstot,» skaidro nauriz. «Pat veiksmīga kopija ir tikai kopija, nevis oriģināls. Centos dziesmas ieturēt vienotā noskaņā, uz viena viļņa, tomēr eksperimentējot ar muzikālo daļu, lai disks nebūtu vienmuļš. Vislielāko uzmanību, kā vienmēr savās relīzēs, esmu veltījis dziesmu saturam - liriskajai daļai.»

Links bezmaksas diska lejupielādei

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu