Dons dzied «Par zilo kleitu» (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
References: API SITE

Dziedātājs Dons laiž klajā jau trešo jaunā soloalbuma «Signāls» vēstnesi, vasarīgu noskaņu dziesmu «Par zilo kleitu», kas tapusi, atceroties zaļumballes un to sajūtu bērnībā.

«Ar «Par zilo kleitu» sajūtu līmenī gribējām atgriezties zaļumballē – nāk vasara, āra ballīšu laiks, gribējām vasaras sākumā iedot klausītājiem nelielu zaļumballes dvesmu,» saka dziedātājs Dons.

Tāpat kā iepriekšējie jaunā albuma singli «Signāls» un «Māsa upe», arī dziesma «Par zilo kleitu» radusies kopā ar producentu Kasparu Ansonu, to studijā miksējis Krišjānis Geidāns, dziesmas vārdu autors ir ilglaicīgs Dona radošais sadarbības partneris Ingus Bērziņš.

Klausītāju vidū popularitāti jau guvušie singli «Signāls», «Māsa upe», kā arī mūzikā ietērptā Dona zaļumballes sajūta «Par zilo kleitu» nākamnedēļ būs pieejami klausītājiem visā Latvijā Dona trešajā studijas albumā «Signāls», kas klajā nāks 20.maijā.

Jauno singlu «Par zilo kleitu» iespējams noklausīties un novērtēt mūziķa profilā draugiem.lv/Dons, kur iespējams sekot līdzi arī jaunāko notikumu kalendāram un citām aktualitātēm.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu