BUSH «Strangers in the night» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

BUSH (agrāk pazīstams kā bū-š) piedāvā jaunu dziesmu un video ar nosaukumu «Strangers in the night». Šī ir sava veida kaverversija populārajai dziesmai, ko populāru padarīja Frenks Sinatra 1966. gadā.

Dziesmu producēja Reinšteins un BUSH, apzināti izveidojot pavisam citu stāstu un noskaņu, bet saglabājot šīs dziesmas enerģiju. Video veidoja Ako Kurnosenko (AKOFILMS)

Dziesmas idejas un teksta autors BUSH par skaņdarbu izsakās šādi: «Nesen dzirdēju sarunu uz ielas, kur kāda sieviete stāstīja citai sievietei, ka viņas dēls pakāries krīzes dēļ. Vēlāk lasīju internetā, ka kāda sieviete nogalinājusi savus bērnus, cita izdūrusi acis savam bērnam, lai saņemtu lielāku pabalstu. Kāds mīlestības dēļ ielēcis Daugavā, cits pazudis bez vēsts, vai arī piekauts un nomiris pie naktskluba. Es to neizdomāju. Tas nenotiek kaut kur Krievijas ziemeļos vai Antarktīdā, tas notiek tepat mums blakus, mūsu mazajā valstī. Lai arī apzinos, ka šī tematika neatbilst mūsdienu aktuālās mūzikas tendencēm, bet es uzskatu, ka šī ir aktuālākā tēma, par kuru ir vērts uzrakstīt dziesmu.»

«Ko mums dos tas, ka mēs palielināsim dzimstību, ja šie bērni izaugs un viens pēc otra kāps tilta vantīs? Kāda jēga ir lieliem mērķiem, ja mēs nekur nevirzāmies? Es veltu šo dziesmu visiem, kas aizgājuši no dzīves muļķīgu iemeslu, savas vai kāda cita dīvainības dēļ. Es nevēlos, lai cilvēki, noklausoties šo gabalu, izsaka tādus saukļus kā DOPE, EPIC, CRAZY SH*T u.tml., es vēlos, lai cilvēki ieklausās un aizdomājas, kāpēc tas tā notiek...»

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu