Katrine Lukins piedāvā «Find You» video (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17 gadus jaunā un daudzsološā Zviedrijā dzimusi latviešu dziedātāja Katrine Lukins agrā pavasarī debitēja ar singlu «Live Tonight», kas guva labas atsauksmes gan no mūzikas apskatniekiem, gan arī no radiostaciju dīdžejiem un klausītājiem.

Šodien kino «Splendid Palace» jaunajā zālē notika dziedātājas jaunās dziesmas «Find You» videoklipa pirmizrāde. Pasākumā dziedātāja arī sniedza pavisam nelielu akustisku priekšnesumu.

Katrine par dziesmu: ««Find You» ir vairāk no sirds, emocionālāka - man tā nozīmē ļoti daudz. Ir nācies darīt lietas, kas ir šķitušas pilnīgi neiespējamas, piemēram, meklēt ēnas līdz rītausmai, kad beigu beigās atrodi meklēto, jo uzaust saule. Varbūt dažreiz mēs darām un runājam lietas, ko īsti nesaprotam, un tikai pēc kāda laika tā pa īstam apjaušam tā jēgu. Tas ne vienmēr nozīmē, ka meklējam kādu cilvēku, tā var būt arī kādu vārdu jēga, kas tāds, kas ir svarīgs tieši tev. Vienmēr ir jāturpina meklēt!»

Kārlis Indrišonoks par dziesmu: «Jūtos ļoti gandarīts, un šobrīd šī, manuprāt, ir viena no manām labākajām dziesmām!»

Jaunās dziesmas mūzikas un teksta autore ir pati Katrine, to aranžējis un producējis viņas muzikālais partneris Kārlis Indrišonoks. Dziesma ierakstīta un miksēta «Labo ierakstu studijā» pie Jāņa Kalves un Lotara Lodziņa, kuri arī aktīvu piedalījās dziesmas producēšanā.

Video producējis Edgars Viļums.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu