«Superhuman» ģitārists debitē ar jaunu grupu «UB United» (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bijušais pašmāju hārdroka apvienības «Superhuman» ģitārists Uldis Blaževičs izveidojis jaunu rokgrupu «UB United» un piedāvā pirmo singlu «Come On» no debijas mazalbuma «Just Say When», informē jaunās grupas menedžments.

Dziesmas autori: mūzika - Uldis Blaževičs, Jēkabs Zemzaris, teksts - Uldis Blaževičs.

«UB United» pirmsākumi ir meklējami 2010. gadā, kad ģitārists Uldis Blaževičs un bundzinieks Dims Visuns, kas publikai vairāk pazīstami kā rokgrupas «Superhuman» dalībnieki, nolēma sākt sadarbību no jauna. Basista lomu uzņēmās Māris no grupas «Pēc lietus».

Patlaban grupa ir ierakstījusi debijas mazalbumu (EP) «Just Say When». Ierakstā tika piesaistīti vairāki vokālisti - Jēkabs Zemzaris no grupas «Velvet Supernova», ar kuru grupa sadarbojās šajā singlā, kā arī Edgars Rakovskis no «Relicseed» un Ansis Klintsons.

«Just Say When» producēšanu uzņēmās britu producents Gregs Havers (Greg Haver), kurš ir strādājis ar tādām grupām kā «Manic Street Preachers», «Lostprophets», «InMe» u.c. Viņam pievienojās skaņu inženieri no Lielbritānijas Ričards Džeksons (Richard Jackson), ar kuru grupa strādāja pie ieraksta «Sound Division» studijā un Klints Mērfijs (Clint Murphy), kurš bija atbildīgs par ieraksta miksēšanu un stīgu kvarteta ierakstu, kas notika «Modern World» studijā, Tetburijā (Tetbury), Anglijā.

www.facebook.com/ubunitedmusic

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu