Igo «Velns par palīgu» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: otto
References: API SITE

Mūziķis Igo klausītāju vērtēšanai nodod savu jaunāko dziesmu «Velns par palīgu», kura 28. augustā Dzintaru koncertzālē izskanēs jaunās koncertprogrammas «Zeme» ietvaros. Ideja dziesmas tēmai aizgūta no pasakas par to, kā uz Dieva radītās zemes veidojās kalni. Dziesmas vārdu autors ir Igo, bet mūzikas - Valts Pūce. Šādā sadarbībā tiek veidota arī jaunā koncertprogramma «Zeme».

2010. gadā izskanēja pirmais koncerts, kas tika veltīts uguns stihijai, un sadarbībā ar komponistu Jāni Strazdu tika izdots albums «Uguns», bet šīs vasaras nogalē Igo saviem klausītājiem piedāvā četru dabas stihiju cikla otro muzikālo projektu «Zeme».

Komponista Valta Pūces un teksta autora IGO jaunākā dziesma «Velns par palīgu» no jaunās koncertprogrammas «Zeme» ieskaņota un miksēta Igo studijā, tās tapšanā piedalījušies: Igo - vokāls, Ieva Kerēvica - bekvokāls, Ēriks Upenieks - ģitāra, Armands Alksnis - solo ģitāra, Vilnis Krieviņš - bungas, Juris Kristons - taustiņinstrumenti. Dziesmā dzirdama arī aktiera Jura Strengas balss, kurš iesaistījies projekta veidošanā. Skaņu ieraksta režisors Ēriks Upenieks.

Pēc koncertprogrammas «Zeme» pirmatskaņojuma 28. augustā Dzintaru koncertzālē koncerti notiks arī 25.oktobrī Valmieras Kultūras centrā, 1. novembrī Jelgavas kultūras namā, 2. novembrī Liepājas OC Rožu zālē un 8. novembrī Pārdaugavas koncertzālē jeb Rīgas Stradiņa universitātes lielajā aulā.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas visās «Biļešu paradīze» kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena sākot ar Ls 5,-.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu