Biruta Ozoliņa & Dj Monsta «Kur tu īsi buoleleņi» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Biruta Ozoliņa un DJ Monsta klausītājiem piedāvā savu pirmo singlu «Kur tu īsi buoleleņi» no gaidāmā debijas albuma «Sauli sēju», informē producente Zane Estere Gruntmane.

«Kur tu īsi buoleleņi» ir Latgales novada tautasdziesma, kuras izcelsme meklējama Ilūkstē. Rečitējošā dziesma latgaļu valodā stāsta par vienu no mūsu svarīgākajām dzīves vērtībām - ģimeni. Par savstarpējām attiecībām, par aizstāvību, par piesardzību. Par vērtībām, kuras nav arhaiskas, bet tieši pretēji - aktuālas arī šodien.

Mūziķu ilgi lolotais debijas albums «Sauli sēju» iznāks šā gada jūnijā. Albumā ir apvienotas Latgales un Kurzemes novada tautasdziesmas, kas, nezaudējot savu patību un autentiskumu, ir organiski saplūdušas ar elektroniskās mūzikas ritmiem. Albumu izdod «LikeISaid Agency».

Birutas Ozoliņas un DJ Monsta sadarbību kopš 2010.gada motivē mīlestība uz vissenāko latviešu tautas mūziku. Tā ir mūzika, kas atmodina mūsu sirdīs izdzēstās un noslēptās sajūtas un ļauj ieskatīties dvēseles slēptākās stīgās. Kopš 2012.gada mūziķu sastāvā ir arī kontrabasists Toms Poišs un perkusionists Mikus Čavarts.

www.facebook.com/BirutaMonsta

«Sauli sēju»
«Sauli sēju» Foto: Publicitātes foto
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu