DAS isT un Andris Kivičs «Tālu prom» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Elektroduets «DAS isT» sadarbībā ar mūziķi Andri Kiviču piedāvā dziesmu «Tālu prom». «Malkojot kafiju un runājot par mūziku, radās ideja un reizē piedāvājums Andrim iedziedāt kādu no mūsu dziesmām. Pārsvarā mūsu muzikālais materiāls ir instrumentāls, bet dažreiz ievērojam atkāpes no tā,» saka viens no dueta dalībniekiem Artis Rozītis.

«DAS isT» ir elektroniskās mūzikas projekts, kurā ir apvienojušies Artis Rozītis (taustiņi/programmēšana) un Gatis Lagzdenieks (elektroniskās bungas). Līdz šim šie vīri ir darbojušies un arī šobrīd paralēli darbojas rokmūzikas žanrā (R.A.P. un Mr. Rally), bet no 2012.gada pavasara sevi piesaka elektroniskās mūzikas laukā ar nosaukumu «DAS isT», uzstājoties dažādos elektroniskās mūzikas pasākumos un klubos. Uzstādījums nav kāds konkrēts elektroniskās mūzikas žanrs, bet ļauties eksperimentiem ar dažādām skaņas sintēzēm.

Pagājušā gada beigās elektroduets «DAS isT» sadarbībā ar mūziķi IGO ierakstīja dziesmu «Esmu mājās», kura ir iekļauta CD «Esmu mājās».

Dziesmas «Tālu prom» ierakstā ar ģitāras partijām piedalījās A.Štro (ex - R.A.P.) un ar dziesmas māsteringu palīdzēja Jānis Kalve.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu