Jauna pašmāju grupa «Apple Machine» debitē ar «Out of my life» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Jaunā pašmāju rokgrupa «Apple Machine» piedāvā klausītājiem pirmo profesionālā studijā ierakstīto dziesmu «Out of my life». Dziesma ierakstīta martā ierakstu studijā «Skaņu Ateljē» Tukumā. Dziesmas mūzikas un teksta autors ir Kristaps Baķis. Dziesmas skaņu apstrādājis Kristaps Andiņš.

Par grupu

«Apple Machine» ir rokgrupa, kura radusies 2012. gada pavasarī. Kopš pirmsākumiem grupas sastāvs ir mainījies vairākkārtīgi, toties šobrīd ir atrasts tas sastāvs, kuru var sākt ar lielo burtu. Grupu dibinājis tā bundzinieks Edgars Zelčāns, vēlāk pievienojies basģitārists Edgars Pogožeļskis, ģitārists un vokāls Kristaps Baķis, kā arī soloģitārists Rihards Rikmanis. Grupas dalībnieki iepriekš darbojušies dažādos muzikālos projektos un grupās.

Kopš šā gada sākuma grupa spēlējusi vairākus dzīvos koncertus Rīgas klubos «Nabaklab» un «Depo». «Apple Machine» izklaidējuši starptautiskā alus festivāla «Latviabeerfest» apmeklētājus Vērmanes dārzā. Jauno rokgrupu konkursā «Bliez no Bedres 2013» Ķekavā 1. jūnijā «Apple Machine» ieguva uzvaru, kā arī saņēma labākā bundzinieka nomināciju. Pateicoties pirmajai vietai, «Apple Machine» drīz dosies studijā, lai veiktu otrās dziesmas ierakstu.

www.facebook.com/applemachineband

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu