ISMS izdod 19. albumu «Burzma» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

ISMS ir mūziķa, producenta un grafiskā dizainera Andra Grandberga soloprojekts, kas aizsākās Ventspilī 1992. gadā ar albumu «Naids». Jaunāko ISMS albumu «Burzma» CD formā piedāvā NABA MUSIC.

«Burzma» ir ISMS 19. albums (viens no tiem kopā ar MC Big Name), no tiem pēdējie 14 ir radīti ar datortehnoloģiju palīdzību, un ir definējams kā Underground Electronic.

ISMS «Burzma» ir apliecinājums tam, ka cilvēks ir radīts nepārtrauktai kustībai, kas izpaužas caur mūzikas notīm, digitālu ritmu, eksistenciāli sirreālu domāšanu un balss erekciju.


Albumā «Burzma» ir 18 kompozīcijas, un pagaidām radio viļņos jau dzirdētas «Dodo» un «Tramīgs suns (laikam vilks)». Savukārt līdz albuma iznākšanai klausītājiem tiek nodots jaunākais skaņdarbs «Trusene» - metafizikāls dialogs no elipses līdz ironiskas bezgalības estētikai.

Cilvēku rokām un ausīm «Burzma» tiks pasniegta 4. jūnijā Radio NABA klubā NABAKLAB, koncertprogrammas īpašie viesi: ArNO, NEi, Bombey un PAA.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu