Limonāde «Attālums» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju meiteņu popmūzikas trio, kas pazīstams kā pavadošais fona vokālistu ansamblis Arstarulsmirus un «Prāta Vētrai», laiž klajā dziesmu «Attālums». Šī dziesma ir pirmais no vairākiem skaņdarbiem, ar ko grupa vēlas iepazīstināt savus klausītājus.

2010. gada vasarā grupas dalībniecei Ilutai Valterei radās ideja par dziesmas melodiju. Lai to papildinātu ar vārdiem Iluta vērsās pie savas bērnības draudzenes ar lūgumu piešķirt kādu no viņas dzejoļiem. Melodija ar tekstu saplūda pavisam organiski un jau drīz kopā ar pārējām «limonādēm» - Ievu Katkovsku un Peresu (Kristīne Tkačuka) - Iluta sēdās pie klavierēm, lai kopīgi radītu gluži jaunu sava auklējuma aranžiju.

Lielu artavu pavadošā sastāva aranžijas tapšanā ieguldījis Haralds Stenclavs. «Šī nav tipiska popdziesma, pie kuras dejot vasaras ballītē, drīzāk apcerīga r&b balāde, kas liek aizdomāties par ilgām pēc tuvā un cerību par atkal satikšanos, kas noteikti būs,» tā «Limonāde».

Dziesmas tapšanā piedalījās Haralds Stenclavs (taustiņi), Reinis Straume (ģitāra), Ingars Viļums (bass), Andžejs Grauds (bungas) un Džulians (skaņas efekti/mix).

Šobrīd grupa strādā pie dziesmas «Attālums» video klipa veidošanas. Meitenes arī gatavo jaunu koncertprogrammu, ar ko nāks klajā šīs vasaras beigās.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu