Grupa «Dabasu Durovys» laiž klajā jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju rokgrupa «Dabasu Durovys» laiž klajā dziesmu «Bildes un skati». Tas ir pirmais singls pēc grupas otrā mūzikas albuma «Styklu vītā skaņa» izdošanas pērn rudenī. Ar savu jauno dziesmu grupas «Dabasu Durovys» mūziķi vērš uzmanību uz to, ka «mūsdienās cilvēki tērē savu laiku nevajadzīgām lietām, bet vēlāk taisnojas, ka nav laika. Tomēr laiks visiem ir viens, un mēs paši izvēlamies, kur un kā tērēt laiku.»

Singla mūzikas un teksta autors ir Arnis Slobožaņins. Ierakstā ir piedalījušies grupas «Dabasu Durovys» mūziķi Romāns Sladzis (vokāls, ģitāra), Kristaps Strods (bass), Aleksandrs Tamans (bungas), Egils Kulmanis (taustiņi), Arnis Slobožaņins (vokāls). Ieraksts veikts grupas mājas studijā, singlu miksējis un māsterējis Armands Treilihs.

Grupa «Dabasu Durovys» izveidota 2006. gada sākumā Daugavpilī. Līdz šim ir izdoti divi studijas albumi «Ļepetņīks» (2008) un «Styklu vītā skaņa» (2012). Grupas mūzikas stils ir poproks ar blūza elementiem, savukārt dziesmu teksti pārsvarā top latgaliski. Grupa «Dabasu Durovys» aktīvi un ar panākumiem ir piedalījusies dažādos jauno grupu konkursos, festivālos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu