Rokmūziķis Ivo Fomins pievēršas deju mūzikai (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rokmūziķis Ivo Fomins sadarbībā ar vienu no latviešu aktuālākajiem deju mūzikas radītājiem dīdžeju «Dween» radījis dziesmu «Radio aktīvs» (vai nav pārsteidzoša līdzība ar aktuālo «Imagine Dragons» hita «Radioactive» nosaukumu?), ar kuru debitē deju mūzikā, informē izdevniecības «MicRec» pārstāvji. Fomins atklāja, ka viņam vienmēr gribējies pamēģināt kaut ko jaunu. Lai arī ar jauno dziesmu nav gājis viegli, Fomins ir gandrīz apmierināts ar sasniegto rezultātu.

Producents un mūzikas autors «Dween» klāstīja, ka dziesmas demo tapa jau gandrīz pirms gada. Arī šoreiz «Dween» sadarbojies ar tekstu autoru Gati Zotovu, kurš jau iepriekš palīdzējis radīt dziesmas «Viņas varā» un «Tu esi karsta».

«Tagad ir «Radio aktīvs«. Man jau sen bija doma piesaistīt kādu latviešu mūzikas «smagsvaru», un biju noskatījis Ivo Fominu, kurš sākotnēji bija visai atturīgs un skeptisks, bet es neatlaidos. Ģitāras partijas iespēlēja Roberts Dinters, un tad jau Fomins bija gatavs dziedāt. Papildu krāsai pieaicināju arī Sabīni Berezinu, kura iedziedāja fona vokālus, un reperi Elviju Roziņu, kurš izpilda repa daļu. Man tas ir liels izaicinājums un gods strādāt kopā ar Fominu, kuru uzskatu par labāko savā žanrā,» sacīja «Dween».

Ivo Fomins sadarbībā ar vienu no latviešu aktuālākajiem deju mūzikas radītājiem dīdžeju «Dween» radījis dziesmu «Radio aktīvs»
Ivo Fomins sadarbībā ar vienu no latviešu aktuālākajiem deju mūzikas radītājiem dīdžeju «Dween» radījis dziesmu «Radio aktīvs» Foto: Publicitātes foto
Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu