«Enhet» publicē mēģinājumu telpā uzņemtu video (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties ceturtdienas koncertam klubā «Route 66» (Sapņu fabrikā), Cēsu metalcore apvienība «Enhet» publicē videoklipu dziesmai «111», informē grupa. Līdz ar video, «Enhet» klausītājiem nodot vienu no vecākajām albuma «Keep It Clear» dziesmām «111», kas koncertos ir skanējusi jau kopš 2008. gada.

Video uzņemšana grupai bijis spontāns lēmums. «Enhet» dalībnieks Mārtiņš Brants pastāstīja: «Kādā dienā mēģinājuma laikā tika izlemts, ka varētu izveidot video. Jau pēc stundas, sadarbībā ar Jāni Vīksnu, šis video tapa. Nepagāja ne pusgads, kad tas ieraudzīja dienas gaismu.»

Gan šo, gan citas dziesmas no albuma «Keep It Clear» varēs dzirdēt jau šajā ceturtdienā, kad «Enhet» dalīs kluba «Route 66» skatuvi (Sapņu fabrikā), kopā ar Somijas apvienību «Bill Skins Fifth», «Omerta», «Burned in Blizzard» un citām.

«Enhet» ir Cēsu smagās mūzikas apvienība, kas dibināta 2001. gadā. Savā eksistences laikā, grupa ir sniegusi vairāk nekā 300 koncertus 12 valstīs, dodoties vairākās Eiropas turnejās, un izdodot divus pilna apjoma albumus.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu