«[Ex] da Bass» izdod jaunu singlu vienlaicīgi trīs valodās (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no pēdējo gadu aktuālākajiem Latvijas dīdžejiem «[Ex] da Bass», sadarbībā ar ierakstu kompāniju «Mikrofona ieraksti», vienlaicīgi trīs valodās izdod jaunu radiosinglu «Tu visam pāri». Projektam piesaistīti vairāki pazīstami vokālisti. Dziesmas latvisko versiju «Tu visam pāri» (skat. video) vokālo partiju izpilda Jānis Grīnvalds – latviešu deju mūzikas projektu «Braithouse» un BTH dalībnieks.

Dziesmu producējuši Ilze Kalve, Lotars Lodziņš, Jānis Kalve un «[Ex] da Bass». Visas versijas tapušas «Labo Ierakstu Studijā» un visām versijām pieejami arī videoklipi.

Dziesmas ir lejupielādējamas portālā Doremi.lv un klausāmas mobilajā aplikācijā «Streamus».

Dziesmas mūzikas autore ir Ilze Kalve, bet angļu versijas «I Need Somebody» teksta autors un arī vokālists ir Londonā dzīvojošais mākslinieks Ky. Viņš ir sadarbojies ar neskaitāmiem dīdžejiem un dziedātājiem Eiropā un īpaši daudz Lielbritānijā. Viņš ir vairāku godalgotu klubu mūzikas hitu autors.

[Ex] da Bass & Ky "I Need Somebody"

Savukārt krievu valodas versijai dots nosaukums «Мне надоело». Tajā dzirdams jaunās un talantīgās krievu vokālistes Kristinas Krovinas (Кристина Корвин) balss.

[Ex] da Bass & Кристина Корвин "Мне надоело"

Visām trīs dziesmas versijām ir pieejami arī latviešu dīdžeja un producenta Andy Bassland remiksi.

«[Ex] da Bass»
«[Ex] da Bass» Foto: Publicitātes foto
Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu