Sajūti Rasela un Sabīnes Berezinas jauno bītu! (59)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Piektdiena ir klāt, un klāt ir arī jauns Rasela (Rassell) un Sabīnes Berezinas singla «Ja vien esi tu» videoklips. Kā visiem šā dueta hitiem, tā idejiskais tēvs un producents ir pats Rasels jeb īstajā vārdā Ruslans Kuksinovičs.

Videoklipa filmēšana noritēja divas dienas šā gada augustā. Pirmā daļa tika nofilmēta Liepājā, savukārt otrā daļa uzņemta Igaunijā, Tallinā: tur filmēšanas norises vietas Rasels bija izraudzījies jau festivāla «Tallinn Star Weekend» laikā, kur duets uzstājās šīs vasaras sākumā.

Videoklipa režisors ir Rasels, taču operatora darbs un montāža, tāpat kā iepriekšējiem videoklipiem, tika uzticēts Jānim Jēkabsonam («Tumba TV»).

Duets dziesmu sola prezentēt 19. oktobrī koncertzālē «GODVIL», kur mākslinieki uzstāsies kopā ar vienu no savulaik populārās disko mūzikas grupas «Boney M.» dalībniecēm - Šeilu Boniku (Sheyla Bonnick).

Dziesmas ieraksts veikts Rasela mājas ierakstu studijā Liepājā.

Komentāri (59)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu