Oyaarss un Neļaudis piedāvā «Malduguns» video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Oyaarss un «Neļaudis» ir nule pabeiguši videoklipu skaņdarbam «Malduguns». Tas tika filmēts kādā saulainā nedēļas nogalē mākslas centrā «Totaldobže». Projekta «Neļaudis» ietvaros ir apvienojušies divi sastāvi - elektroniķis Oyaarss jeb Arvīds Laivinieks un mazdārziņu noskaņu mūzikas kolektīvs «Jeruzalemes dedzinātāji» - Matīss Saulītis un Nauris Brūvelis. Zīmīgi, ka visi trīs puiši ir no Bauskas, kur savulaik dzīvojuši uz vienas ielas.

Skaņdarbs «Malduguns» ir iekļauts Oyaarss debijas albumā «Bads», ko pērn izdeva Vācijas izdevniecība «Ad Noiseam». Skaņdarba oriģināls ir tīri «elektronisks», taču šeit «Neļaudis» tam piedāvā alternatīvu versiju ar ģitāru un akustiskajām bungām.

Ieraksta skaņu tehniķa lomā iejutās pašmāju elektroniskās mūzikas producents Aon. Tāpat «Neļaudis» izsaka lielu pateicību par palīdzīgas rokas sniegšanu Kasparam Lielgalvim, Pēterim Brīniņam un PB.LV kolektīvam.

Savukārt piektdien, 11. oktobrī, puišus varēs skatīt un dzirdēt uz skatuves klubā «Depo».

Vakara ietvaros uzstāsies Oyaarss un Neļaudis, Aon un Jeruzalemes dedzinātāji.

Detalizētāka informācija par koncertu šeit

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu