Agris Semēvics piedāvā rudens romantiku - dziesmu «Briljants» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms diviem gadiem bijušais pašmāju deju mūzikas grupas «100. Debija» solists Agris Semēvics mūs pārsteidza ar jaunu dziesmu «Paralēli», kas bija pirmais dziedātājas ieraksts 12 gadu laikā. Vēlāk sekoja «Mixeru» dziesmas «Ļauj domāt par tevi» ieraksts, dziesma «Fotogrāfija (Lielisko mirkļu albumā)» un šonedēļ Agris piedāvā savas daiļrades cienītājiem jaunu, rudenīgu dziesmu «Briljants».

«Darbs ar šo dziesmu tika sākts jau pirms vairākiem mēnešiem, un sākotnēji tā bija iecerēta kā ļoti vasarīgs stāsts,» skaidro Semēvics. «Tomēr globāli sezonālo pārmaiņu rezultātā pārmaiņas piedzīvoja arī dziesmas teksts, kurā vasarīgās peļķes un basās kājas tika nomainītas ar segu rūtaino. Rudens romantika… Un, lai gan lietus ir depresīva tēma, tomēr emocionāli kopumā šo dziesmu es vērtēju kā ļoti gaišu un pozitīvu. Nedaudz par sevi ironizējot, jāpiemin, ka reiz jau par dārgakmeņiem esmu dziedājis. Tas bija 90. gadu vidū, kad grupa «100. Debija» laida klajā savu superhitu «Man dimantu nav». Laiks dimantus ir slīpējis, un tagad man ir «Briljants».»

«Briljants» ir Ilzes Kalves komponēta dziesma ar Semēvica vārdiem, bet aranžējums un studijas ieraksts ir producenta Ginta Stankēviča veikums. Jāpiemin, ka ierakstā ir piedalījušies arī Ingars Viļums (bass), Kaspars Zemītis (ģitāra) un Sergejs Gerasimuks (ģitāra).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu