«Audience Killers» iepazīstina ar jaunu singlu un video (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziesma «Two Bare Feet» (izdota 5.novembrī) ir pašmāju trio «Audience Killers» jaunākais muzikālais darbs kopš debijas mazalbuma «Footprints and Hearts» izdošanas 2012. gada vasarā. Pēc grupas teiktā, jaunā dziesma atšķiras no iepriekšējiem ierakstiem gan savā skanējumā, gan arī ieliktajās sajūtās.

Dziesmai tapis arī videoklips.

«Šajā pasaulē mēs esam pieraduši par attiecībām domāt kā par kaut ko, kas sākas, taču potenciāli var arī beigties. Bet ja nu mums atņemtu spēju patiešām kaut ko iznīcināt? Ja nu mēs nemaz nevarētu aizbēgt?» tā videoklipa režisors Elviss Zants.

Ieraksts tapis Rīgā, piedaloties Gatim Zaķim, bet skaņas pēcapstrādi veicis Džons Dents (John Dent).

«Audience Killers» sastāvā ir Normunds Petrovs (vokāls, ģitāra, taustiņi), Arletta Supe (bekvokāls, taustiņi), Edgars Oplucāns (bungas).

Tehniskais personāls: režisors - Elviss Zants, operators - Kaspars Kursišs, stiliste un grima māksliniece - Aija Ūdentiņa, horeogrāfe - Sintija Siliņa, lomās - Jana Užule un Andris Kuprišs.

Jaunais singls pirmatskaņojumu piedzīvojis jau vairākās Latvijas radiostacijās, Igaunijas Raadio 2 un dažviet citur Eiropā. Turklāt atlikušajā nedēļas daļā grupa dodas uz Tallinu, kur paredzēta uzstāšanās Igaunijas Televīzijas rīta šovā, pēc tam būs koncerti Somijas pilsētās Turku un Helsinkos.

audiencekillers.lv

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu