Sabīne un Rasels aicina atgriezties vasarā (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Rassell (Ruslans Kuksinovičs) un «OKartes skatuves» dalībniece Sabīne Berezina laiž klajā vasarīgu videoklipu dziesmai «Mūsu vasara», kas ņemta no pagājušā gada albuma «Dzīvo brīvi», informē mūziķu pārstāvji.

Rasels par video: «Šā gada oktobra sākumā ar draudzeni bijām atpūsties uz saulaino Turciju, kur nedēļu pavadījām pieczvaigžņu viesnīcā «Mirada Del Mar», kura atrodas Kemeras pludmalē netālu no Antālijas. Klips tika nofilmēts spontāni ar parastu fotokameru bez jebkādas tehnikas un filmēšanas komandas. Filmēju gan es, gan mana draudzene. Tā kā uz sitiena man nebija jaunas atbilstošas dziesmas, es izvēlējos filmēt uz dziesmu «Mūsu vasara» no mūsu pagājušā gadā iznākušā albuma «Dzīvo brīvi».»

Videomateriālu montēja Jānis Jēkabsons.

Dziesmu «Mūsu vasara» izpilda Rasels & Sabīne Berezina, mūzikas/vārdu autors un producents ir Rasels. Ierakstīja un miksēja Rasels savā mājas ierakstu studijā Liepājā, bet māsterēja Jānis Kalve «Labo ierakstu studijā» Rīgā.

Dziesmas bezmaksas lejupielāde šeit

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu