«Borowa MC» mūziķu projekts «Poparts» piedāvā video (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Poparts» (Guntra Kuzmina un Ingars Gusānsj jeb Sovvaļnīks) piedāvā lavandkrāsas stāstu - videoklipu dziesmai «Muna sirds», ko veidojusi «Latgolys entuziastu grupys BIĻDIS» komanda.

Šī ir dueta pirmā dziesma un pirmais videoklips. Mūzika - Poparts, vārdi - Poparts un V.Lukaševičs. Producents - Gints Stankevičs.

«Klipa pamatideja – paralēles, tas, kas saklausīts un uzrunājis dziesmas tekstā. Tā ir dzīvošana līdzīgās pasaulēs, saskarsmes punktos, līdzīgas domas, staigāt līdzīgus ceļus, būt līdzīgu stihiju varā. Mazliet dziļāka un paralēla pasaule. Varbūt pat dziļāka par to, ko saucam par īstenību, kaut arī tikai nojaušama,» teikts grupas preses paziņojumā.

Klips tapis visas vasaras garumā, paralēļu iemūžināšanā prasot nofilmēt daudzus fragmentus daudzās vietās. Klips filmēts gan Rēzeknē – frizētavā, uz tilta, tunelī, grāmatnīcā Zvaigzne ABC, uz ielas, Rēzeknes pilsētas svētkos, mājās. Citi fragmenti idejas realizācijai prasījuši vairākus simtus kilometru tālu ceļu - uz Rīgu, Saulkrastiem, Limbažiem.

Galvenajās lomā šoreiz iejutās paši grupas dalībnieki Guntra un Ingars. Detaļas, tērpi, toņi – viss tika saskaņots, lai būtu vienots lavandstāsta stils.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu