Kivičam jauns klips un rudens tūre (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Andris Kivičs, kurš februārī sāka iepazīstināt klausītājus ar jaunajām solo dziesmām, izpildot tās Latvijas naktsklubos un vasaras brīvdabas pasākumos, turpina aizsākto un aicina klausītājus uz septiņiem pasākumiem rudenī. Šonedēļ publiskots arī jauns dziesmas «Puse» video.

Uzstāšanās notiks gan akustiski, gan izmantojot instrumentālo pavadījumu. Īpaši šiem rudens pasākumiem Andris ir sagatavojis nelielu akustisku šovu ar dažu Latvijā pazīstamu izpildītāju balsu atdarināšanu. Tāpat pasākumos notiks konkursi, kuros «muzikāli attapīgākie» saņems īpaši sarūpētas balvas.

Koncerti

09.11. Limbaži, «Tonuss»

13.11. Liepāja, «Ego»

14.11. Tukums, «Baboon Bar»

15.11. Valmiera, «Klondaika», akustiski

16.11. Aizpute, «Duets»

29.11 Rīga, «Preses pīle», akustiski

30.11. Jēkabpils, «Cita atpūta»

Pasākumos klausītāji varēs dzirdēt jau zināmās Andra Kiviča dziesmas «Latvijai», «Paliec tepat», «Pirmais valsis», «Kad tevis nav», kā arī pirmatskaņojumu pilnīgi svaigai dziesmai «Pa vidu tu», kas pagaidām nav oficiāli prezentēta ne Latvijas radiostacijās, ne internetā.

Savukārt videoversija dziesmai «Puse» tapa šā gada pavasarī augstskolā RISEBA.

«Dziesma stāsta par to, ka, lai arī mēs staigājam pa tām pašām ielām, sarunājamies, smejamies par tiem pašiem jokiem un redzam tās pašas lietas un parādības, mēs reti kad satiekamies viens ar otru par visiem 100%, tā, kā varbūt gribētos, un patiesībā dzīvojam katrs savā pasaulē, 7 miljardos paralēlo pasauļu... Klipā uzsvars tika likts uz šo atšķirtības sajūtu, uz dabisku norobežošanos vienam no otra. Pats galvenais - tas nav ne labi ne slikti, tā vienkārši ir iekārtota pasaule,» stāsta dziesmas autors Andris Kivičs.

Dziesmu bez maksas var lejupielādēt šeit

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu