Edavārdi «Kačā karmu» (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš

Latviešu repa izpildītājs Edavārdi sadarbībā ar Artūru Krūmiņu (Archy very cool videos) piedāvā videoklipu dziesmai «Kačā karmu». Dziesma ir iekļauta repera 2013. gadā iznākušajā miksteipā «Es esmu šeit», kas ir nominēts mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» labākā hiphopa ieraksta kategorijā.

Teksta autors ir pats Edavārdi, par muzikālo pavadījumu ir parūpējies «Dirty Deal Audio» pārstāvis Tablis.

«Dziesmas vizualizācijā tiek atmesta ideja attēlot to, kas tiek pateikts lirikā, lai izvairītos no ierastajām klišejām, kuras nereti pieprasa formāts. Video un teksta kontrasts parāda, ka tieši ačgārnākās darbības vislabāk var apliecināt tiekšanos uz progresu, kamēr turēšanās pie konservatīvām vērtībām neko nemaina. Klips ir nedaudz ironisks aicinājums skatītājam padomāt par to, ko viņš dara, lai «kačātu» savu karmu,» preses paziņojumā raksta Edavārdi.

Miksteips «Es esmu šeit» tika izdots 2013. gada sākumā un ieguva plašu rezonansi latviešu repa klausītāju vidū. Tas Edavārdiem līdz šim ir apjomīgākais darbs, un tajā apkopotas 22 dziesmas, kurās izmantoti gan pašmāju bītmeikeru veidotie, gan ārzemju izpildītāju instrumentālie pavadījumi.

Mūzika ir atrodama bezmaksas lejupielādei izpildītāja mājaslapā.

edavardi.lv

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu