«bet bet» izdod dziesmas «Tu esi tā» remiksu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «bet bet», kas ir dibināta 1991. gadā un turpina koncertēt vēl šodien, publicē savu kopdarbu ar producentu N’Works, kurš pērnā gada izskaņā izdeva savu otro populāru latviešu izpildītāju dziesmu remiksu albumu «N.O.A.», informē izdevniecībā «MicRec».

Dziesma «Tu esi tā» (Z.Muktupāvels/G.Račs) savulaik tika iekļauta grupas albumā «Laiks iet», kas tika izdots 1997. gadā un kurā grupa sadarbībā ar studijas «G.E.M» producentu Ediju Gņedovski eksperimentēja ar jaunām skaņām un studijas iespējām. Vokālā partija tika saglabāta un tagad ir izmantota dziesmas jaunajā versijā. Ģitāras partijas grupas ģitārists Uģis Tirzītis pie producenta Artūra Palkeviča studijā «Art Studio» ir ierakstījis šogad.

Šī nav grupas pirmā pieredze deju mūzikā, jo 1998. gadā grupa saņēma «Mūzikas ierakstu Gada balvu» kategorijā «Labākā deju mūzikas dziesma» par pašu veidoto remiksu grupas dziesmai «Kāpēc man nav sarkans mersedess», ko paši grupas dalībnieki uzskata par vienu no savas karjeras kuriozākajiem un jautrākajiem notikumiem.

Grupas līderis Zigfrīds Muktupāvels: ««bet bet» visos laikos ir bijusi deju mūzikas grupa, jo visur, kur vien ir noticis kāds no mūsu vairāk nekā 600 sniegtajiem koncertiem, cilvēki dejo. Mēs esam deju mūzikas orķestris!»

Grupa aicina uz koncertiem jau šonedēļ

Pašlaik grupa gatavo jaunu koncertprogrammu un strādā ar jaunām dziesmām, kuras paredzēts publicēt nākamā gada pavasarī. Nelielu ieskatu topošajā programmā var gūt jau šīs nedēļas nogalē, apmeklējot grupas koncertus Dikļu pilī. Biļetes uz 26. janvāra koncertu tika izpārdotas zibenīgi, un tāpēc tagad ir izsludināts papildu koncerts, kurš notiks šo piektdien 24. janvārī plkst. 18.30.

Biļetes pils mājas lapā vai Biļešuparadīze.lv


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu