Pašmāju grupa «Momend» izdod singlu un pošas uz Tallinu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Momend» atklāj pirmo singlu «Nests» no topošā albuma un paziņo, ka ir apstiprināta grupas dalība konferencē «Tallinn Music Week». ««Nests» ir pirmais singls no rudenī gaidāmā studijas albuma. Dziesma ir viena no pirmajām šajā sastāvā kopīgi radītajām dziesmām un savā ziņā iezīmē pārejas posmu no «Momend» «Episodes of Trust» skanējuma uz to, kas gaidāms otrajā albumā,» stāsta grupas līderis Kārlis Strūbergs.

«Momend» ir indie/acoustic grupa, kas tika izveidota 2009. gada nogalē kā ģitārista, dziedātāja un dziesmu autora Kārļa Strūberga un bundzinieka Normana Bārbala duets. Vēlāk viņiem pievienojās Ivars Kalvis. Trijatā tika ierakstīts «Momend» debijas albums «Episodes of Trust», kas izdevniecības «I Love You Records» apgādā nāca klajā 2012. gada jūnijā.

Turpmākā gada laikā grupa piedzīvoja vairākas dalībnieku maiņas, un pašlaik tās sastāvs ir nostabilizējies – Kārlis Strūbergs (ģitāra, balss), Normans Bārbals (bungas), Elvijs Pārpucis (ģitāra), Jurģis Priedītis (basģitāra). «Momend» ir koncertējuši gan Latvijā, gan tuvākajās kaimiņvalstīs un šopavasar debitēs «Tallinn Music Week».

Konference «Tallinn Music Week» ir lielākā mūzikas skate Baltijas valstīs. Šogad tā notiks sesto reizi no 27. līdz 29. martam, pulcējot ap 800 mūzikas industrijas profesionāļu no visas pasaules. Pasākuma laikā Igaunijas galvaspilsētas klubos un koncertzālēs uzstāsies vairāk nekā 200 dažādu žanru grupu un mūziķu.

Latvijas mūzikas izdevniecību «I Love You Records» Tallinā pārstāvēs grupas «Momend», «The Sound Poets» un igauņu ansamblis «Sibyl Vane». «Momend» un «The Sound Poets» uzstāsies «Positivus» festivāla un «I Love You Records» kopīgajā skatē sestdien, 29. martā, kinoteātrī «Sõprus». «Sibyl Vane» koncerts paredzēts 28. martā klubā «Sinilind».

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu