Noskaties: L.V. un «NeParasts Bars» «Brieži dejo» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķis L.V. jeb pilnajā vārdā Lauris Valters un «NeParasts Bars», 2014. gadu iesākot, izdevis jaunu dziesmu un tāda paša nosaukuma video «Brieži dejo». Dziesmas mūzikas un teksta autors Lauris Valters atzīst, ka dziesma ir par brīžiem, kuros vajag ļauties smiekliem, jautrībai un arī gaišām un vieglām svinībām. Tā, lai dvēsele dzied un brieži dejo, informē L.V. menedžments.

«Dziesmas stāsts aizsākās 2012. gadā, kad viesojos sava drauga Valtera 9. dzimšanas dienas svinībās. Viena no viņam atnestajām dāvanām bija brieža figūriņa, kurai mazliet vēlāk pazuda viena kāja. Pa svinību laiku pats Valters uzmeistaroja jaunu kāju, un man savukārt radās ideja par dziesmu,» stāsta Lauris Valters.

2014. gads mūziķim, bijušajam grupas «ēnas» solistam Laurim Valteram iesācies ar vairākiem priecīgiem notikumiem. Neskaitot jaunās dziesmas izdošanu, ar dziesmu «Vieglums neaprakstāms» Valters un mūziķu apvienība «NeParasts Bars» startēja konkursā «Muzikālā banka» un, kā pirms pāris nedēļām konkursa finālā Ventspilī noskaidrojās, dziesma kļuva par 2013. gada astoto vērtīgāko dziesmu.

Dziesma «Brieži dejo» ierakstīta «Sound Divison Studio» Rīgā, dziesmas skaņu režisors ir DJ Rudd, savukārt skaņas pēcapstrāde veikta Francijā – «Cave Studio».

Dziesmas ierakstā piedalījās: Lauris Valters (balss); Kate Pāvula (balss); Uldis Veigurs (saksofons; balss); Mārtiņš Miļevskis (sitamie instrumenti); Jānis Olekšs (bass); Jānis Bērziņš (elektriskā ģitāra).

Savukārt dziesmas «Brieži dejo» videoklipa režijas un horeogrāfijas autore ir Eva Kronberga; ideja, montāža - Elīna Riekstiņa; operators, montāža - Jānis Rubenis, Uldis Greters; aktieri - Kārlis Derums; dejotāji - Anete Tambaka, Maija Tjurjapina, Jānis Putniņš; grims - Sintija Kraveca; tērpi no zīmola «Vegii».

Dziesmas un videoklipa «Brieži dejo» prezentācija notiks 2014. gada 6. februārī plkst. 19 Rīgā, kafejnīcā «Matērija», Mūkusalas ielā 17.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu