Viktors Zemgals ieraksta klasisku rokenrola hitu (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Turpinot aktīvu muzikālo darbību bijušais «Eolikas» solists Viktors Zemgals ieskaņo jaunu singlu, šoreiz radio klausītājiem piedāvājot dziesmu ar nosaukumu «O, Kerol» - rokenrola žanrā. Tā ir klasiska Čaka Berija (Chuck Berry) dziesma «Carol», kuru latviskojis Bruno Blūms.

Kā teikts dziedātāja preses paziņojumā, dziesma raksturo un atklāj Zemgala muzikālo gaumi, vecā labā un mūžīgi dzīvā rokenrola skaņās, ar spilgtām ietekmēm no tādām pasaules mūzikas grupām kā «Monkeys», «Rolling Stones», «Led Zeppelin», «The Beatles».

Zemgals saka, ka jauno dziesmu intensīva izdošana nāk līdztekus aktīvajai koncertdzīvei, un šīs darbības jebkura mūziķa radošajā posmā viena bez otras nevar pastāvēt. Iepriekš izdota dziesma «Melnā nakts», kas ir paša mūziķa komponēta.

Viktora Zemgala pavadošajā sastāvā muzicē Matīss Jēkabsons (ģitāra), Egils Pētersons (ģitāra, vokāls), Arnis Roze (bass), Gustavs Pauna (sitaminstrumenti).

Dziesma ieskaņota 2014. gada janvārī studijā «STDIO 55». Skaņu režisors, aranžētājs un ieraksta producents - Silvestrs Zemgals.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu