Lauris Reiniks aicina noticēt saviem spēkiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vienmēr skrējienā esošais mūziķis Lauris Reiniks ar izdevniecību «MicRec» klausītāju vērtējumam un Latvijas radiostacijām šonedēļ ir nodevis savu jaunāko skaņdarbu ar nosaukumu «Zīmes pašiem jāatmin». Dziesmu, kurā mūziķis aicina katru no mums vairāk ticēt saviem spēkiem un ieklausīties savā sirdī, informē «Mikrofona ieraksti».

«Zīmes pašiem jāatmin» tapusi sadarbībā ar producentu Gintu Stankēviču, ar kuru Lauris Reiniks sadarbojies jau vairākkārt, radot vairākas visās Baltijas valstīs populāras kompozīcijas.

Dziesmai drīzumā ir plānots filmēt arī videoklipu, kura scenārijs vēl top. Kā sola klipa veidotāji, video stāsts emocionāli paspilgtinās dziesmas iedvesmojošo ideju un ļaus katram noticēt, ka viss ir iespējams.

«Pats daudzkārt esmu pārliecinājies, ka viss ir iespējams, ja vien strādāju un mērķtiecīgi eju uz savu mērķi. Un man tas ir izdevies pat tad, kad es gandrīz vienīgais tai idejai esmu ticējis. Tomēr ik pa brīdim arī man ir nepieciešams kāds papildu stimuls un lielāka pārliecība, lai saprastu, vai eju pareizajā virzienā.

Ceru, ka šī dziesma kalpos kā iedvesma daudziem un arī man personīgi,»

skaidro Lauris, piebilzdams, ka iespējas un zīmes ir mums visapkārt, tikai ikdienas skrējienā tās ir jāspēj pamanīt.

Dziesma lejupielādei ir pieejama iTunes un Doremi.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu