STA dalībnieks Kurts laiž klajā savu atgriešanās singlu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ, pēc divu gadu ilgas klusēšanas un muzikālās pauzes latviešu hiphopa grupas STA dalībnieks, reperis Kurts piedāvā noklausīties savu pirmo singlu «Pirms rītausmas» no topošā soloalbuma «Pilsētas leģendas 3. Noslēgums». Singls tapis, sadarbojoties ar daudzu pašmāju mūziķu slavināto producentu Edgaru Viļumu

«Pēdējos gadus es apzināti mēģināju izslēgt mūziku no savas dzīves, biju vīlies savās spējās noturēt līdzsvaru starp personīgo dzīvi un hiphopu. Taču, laikam ejot, esmu sapratis, ka tieši mūzika ir tā, kas man dod spēku, tā ir un būs manas dzīves neatņemama sastāvdaļa. Bez hiphopa es nevaru,» atzīst Kurts. Runājot par savu jauno singlu, mūziķis norāda: «Šī dziesma ir eksperiments, rezultāts manai sadarbībai ar mūzikas producentu Edgaru Viļumu (Edgara balss dzirdama arī piedziedājumā). Tas ir sākums albumam, principā pirmie soļi ārā no klusuma un tumsas!»

Kurta jaunās dziesmas «Pirms rītausmas» idejisko būtību vislabāk raksturo tās piedziedājums: «Nakts vistumšākā ir pirms rītausmas, ellē esi viens - dzīrēs visi piedalās!»

Autors atzīmē, ka šī dziesma ilustrē topošā albuma «Pilsētas leģendas 3. Noslēgums» kopējo noskaņu, bet jaunajā albumā klausītājus gaida daudz pārsteigumu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu