Noskaties: Katrine Lukins «You Are The Reason» video (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18 gadus vecā Latvijas un Zviedrijas dubultpilsone Katrine Lukins publicē savas Latvijas Eirovīzijas dziesmu finālā iekļuvušās dziesmas «You Are The Reason» videoklipu. Vai ir vēl jautājumi, kuru dziesmu sūtīt?

Dziesmas video savas prakses ietvaros kompānijā «Mikrofona ieraksti» producējusi RISEBA studente Ieva Jaunzeme, pieaicinot jaunu režisoru, operatoru un montāžistu Kristapu Bardziņu un operatoru Raivi Razgali. Ar padomu filmēšanas procesā iesaistījies arī pieredzējušais video režisors Artis Dzērve, kurš vajadzīgajā mirklī sniedza nepieciešamo padomu, jo ir strādājis pie Katrines pirmā videoklipa dziesmai «Live Tonight». Procesā asistēja Diāna Hakova.

Bez Katrines jaunajā video redzami arī abi dziedātājas Eirovīzijas sabiedrotie, dziesmas līdzautors un bundzinieks Kārlis Indrišonoks un bundzinieks Mikus Ašnevics, kuri nenobijās no ledus, pakļaujot savus instrumentus nopietnam mitruma pārbaudījumam. Video redzamie suņi ir Aļaskas malamuti, un to saimniece Agita Eizenberga noņēmās vaiga sviedros, lai abi mīluļi iejustos lomā.

Video redzamo ledus sienu nodrošināja «Ledus dizains». Grimu veidoja Dita Grauda, bet par matu sakārtojumu rūpējās Oskars Lauva.

Tiekamies LTV ēterā jau šo sestdien, kad Ventspilī norisināsies Latvijas Eirovīzijas dziesmu fināla koncerts, kurā Katrine startēs ar pēdējo - 12. kārtas numuru.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu