Dons laiž klajā jaunu singlu astoņdesmito stilā (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto, Riga2014.org

Pēc emocijām un pozitīvas enerģijas pildītas jaunā albuma «Varanasi» koncertsērijas «Palladium» un dalības Eirovīzijas nacionālās atlases finālā mūziķis Dons laiž klajā otro singlu «Tev piedzims bērns» no jaunā albuma un dodas akustiskā koncerttūrē pa Latviju. Otrā singla aranžētājs un producents ir Kaspars Ansons, tā ir vienīgā jaunā albuma «Varanasi» dziesma, kurai gan mūzikas, gan vārdu autors ir Dons pats.

«Astoņdesmito gadu mūzika mani ir ļoti iedvesmojusi, vai tas būtu «Queen», Maikls Džeksons vai mūsu pašu «Remix». «Tev piedzims bērns» ir atgriešanās astoņdesmitajos, savā ziņā mans «Paldies» par iedvesmu radīt mūziku,» saka Dons.

Albuma «Varanasi» iznākšanu Dons svinēja sešos pilnībā izpārdotos koncertos «Palladium», kur publika «Tev piedzims bērns» uzņēma ar sajūsmu un ovācijām.

«Paldies par jūsu atvērtajām sirdīm, smaidiem un acu skatiem visos «Palladium» koncertos, paldies par kopā nodziedātajām dziesmām, prieku, asarām, gurnu kustībām un emociju virpuli, ko jūsu enerģija man dod. Kopā mums neviens kalns nav par augstu vai jūra par dziļu,» saka Dons. «Nekas no šī nebūtu iespējams bez manas komandas, paldies viņiem par milzīgo degsmi, viņu ieguldījums nav izmērāms nevienā fiziski saprotamā lielumā,» turpina mūziķis.

Jau martā un aprīlī Dons turpinās svinēt jauno albumu «Varanasi» akustisko koncertu programmā visā Latvijā. «Lielais albuma «Varanasi» prezentācijas šovs bija sešus vakarus «Palladium» koncertzālē, bet pie klausītājiem ārpus Rīgas dosimies ar akustisku, klusāku programmu. Akustiskie koncerti ir šarmanti ar savu intimitāti, tā ir pavisam cita veida enerģijas apmaiņa, cita veida saruna ar klausītāju,» saka Dons.

Akustiskās koncertprogrammas skatuves noformējums veidots kā ērta viesistaba, kurā rit sarunas draugu starpā. Akustiskās programmas koncertos Dons stāsta par dziesmu tapšanu, savām emocijām, tās radot un izpildot, kurioziem un interesantiem atgadījumiem, sāpēm, prieku un sajūtām, kuras ietekmē radošo procesu. Biļetes uz Dona akustisko koncertu programmu var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā. Pirmais koncerts paredzēts jau 7. martā.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu