Hiphops krievu valodā - Elvis Apero

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes/Andris Barbans

Pašmāju hiphopā aktīva radoša dzīve kūsā ne tikai latviešu mākslinieku vidū, bet arī krieviski rečitējošo. Lūk, jaunu albumu «Kем ты хочешь быть» («Par ko vēlies kļūt») laidis klajā reperis Elvis Apero (īstajā vārdā Elvis Mirzakhanjans), piedāvājot arī videoklipu dziesmai «Я буду там» («Es būšu tur»).

Šis reperim ir jau otrais albums (pirmais bija «Когда капли в море превращаются»), un tas savā ziņā turpina iesākto, akcentu liekot uz pašmotivāciju un mērķu sasniegšanu paša spēkiem – tāds ir arī šīs dziesmas vēstījums, mudinot sekot saviem sapņiem un piepildīt tos.

«Reps kā mākslinieciskās izpausmes veids mani uzrunāja pusaudža gados, kad ar ģimeni pārcēlāmies uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Bērnībā mēdzu pierakstīt savus pasaules vērojumus, atklāsmes, pārdomas – tikai vēlāk priekš sevis atklāju formu, kādā to varu apskaņot, un tā pievērsos repa žanram,» pauž izpildītājs, piebilstot, ka videoklips ir paša filmēts.

Albums tapis ierakstu studijā «Do Studija», un tas ir pieejams bezmaksas lejupielādei (skat. resursus).

Lejupielādē albumu

facebook.com/elvisApero

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu