Jaunums no «Gacho»: Viss ir «zajeb...s» (63)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju mūziķis «Gacho» klausītājiem piedāvā singlu «Mans festivāls», informē mūziķa pārstāvis Kaspars Jansons. Šis ir pirmais singls no «Gacho» otrā studijas albuma, kurš tiks izdots maijā. Singlu var noklausīties mūziķa profilā interneta vietnē «Youtube».

««Mans festivāls» ir kā spogulis vairākumam sabiedrības, kas ikdienas problēmas atstāj malā, metoties nedēļas nogaļu ballīšu apskāvienos. Bezrūpība, pārspīlēta drosme, bravūrība, pašironija, «ir labi, kā ir», kamēr vien ir ballīte un esi prom no problēmām, pašapmāns reibumā un tā joprojām - tie ir galvenie motīvi, kuri caurvij «Manu festivālu». Stāsta morāle tiek atstāta klausītāja ziņā,» izsakās Jansons

Pie singla muzikālā noformējuma strādājis daudzsološais jaunais producents Valdis «Ashtone» Konstants, bet video veidojis videomākslinieks «Dree». Dziesmā arī piedalās jaunais «Gacho» grupas dalībnieks Justs Sirmais.

Komentāri (63)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu