«Carnival Youth» laiž klajā jaunu dziesmu (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Jaunā pašmāju indīpopa grupa «Carnival Youth» nodod klausītāju vērtējumam savu otro singlu «Brown Eyes and All the Rest».

Dziesmu grupa sarakstījusi kopā ar draugu Jūliju Melngaili, kuram piederēja dziesmas sākotnējā ideja. Dziesmu producējis Gatis Zaķis. Grupas puiši: «Dziesma vēsta par vēlēšanos izjust jūtu gradāciju, par cilvēku vēlmēm attiecībā pret citiem; par lietām, kuras grūti aizmirst, ko savukārt simbolizē tādi elementi kā jūra, vētra, kā arī brūnas acis.»

«Brown Eyes and All the Rest» ir otrais singls no «Carnival Youth» debijas EP, kurš iznāks šā gada vēlā pavasarī. Grupas debijas singls «Never Have Enough» pēc tā parādīšanās mūzikas straumēšanas platformās nonāca kompānijas «Music Sales Film & TV» Skandināvijas biroja uzmanības lokā, un šobrīd dziesma ir iekļauta «Carlsberg» jaunās alus šķirnes TV reklāmas klipā Dānijas teritorijā.

Abi «Carnival Youth» singli ir pieejami lejuplādei vai straumēšanai digitālajās platformās – Itunes, Spotify, Deezer, eKase, u.c.

«Carnival Youth» ir Emīls Kaupers, Edgars Kaupers, Aleksis Luriņš un Roberts Vanags.

"Carnival Youth"
"Carnival Youth" Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu