Ar jaunu video debitē reperis Sandis Kalniņš (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jūsu acīm un ausīm tiek piedāvāta jauna latviešu hiphopera Sanda Kalniņa dziesmas «Kaklasaite» video versija. Singls «Kaklasaite», sadarbojoties ar grupu «Retrace My Life», nāca klajā jau šā gada janvārī, un tagad, pēc trīs mēnešiem, ir iespējams izbaudīt dziesmas vizuālo risinājumu. Šis ir Sanda debijas videoklips.

Mūziku radījuši Antons Semeņaks jeb Fantiq (Ghetto Music), Ansis Kolmanis (Dirty Deal Audio), kā arī Dainis Paškēvičs un Mārtiņš Ķeire no grupas «Retrace My Life», radot smagāku skanējumu, nekā ierasts hiphopā. Dziesmā var dzirdēt arī Renāra Brokāna (Retrace My Life) ekstrēmos vokālus un Ilzes Ozoliņas skanīgo dziedājumu. Dziesmu producējis Kārlis Šteinmanis (KS Records) un Ansis Kolmanis.

Dziesmas pēcapstrāde veikta DDA HQ studijā.

Paša klipa izveide uzticētai apvienībai 38 SPECIAL VIDEOGRAPHY, kuru pārstāv video operatori Patriks Ķempelis un Artis Millers.

Gan pati dziesma, gan videoklips atspoguļo Sanda domas par apkārtējās sabiedrības ignoranci un liekulību.

«Šis ir stāsts, kurā atklāju savu mērķtiecību cīnīties, neskatoties uz apkārtējās pasaules ignoranci. Tā tiešām var žņaugt kā kaklasaite. Bieži nācies saskarties ar situācijām, kad cilvēki man apkārt sola palīdzēt, līdzdarboties, bet nereti es attopos viens pats, apkārtējo nomācošās ikdienas otrajā plānā. Šīs situācijas liek man saprast, ka savi mērķi un ambīcijas ir jārealizē paša spēkiem, un tie, kuri patiesi vēlas palīdzēt un sadarboties, atradīs ceļu un veidu, kā iet kopā ar mani uz vienotu galamērķi,» skaidro saka pats projekta autors.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu