Gacho jauno albumu prezentēs 30. maijā Liepājā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Koris

30. maijā Liepājā, «Fontaine» Reperis GACHO prezentēs savu gaidāmo studijas albumu. «Koncerts būs liels pārbaudījums mums visiem – gan grupai, gan publikai. Ja iepriekš koncertos maksimālu enerģiju esam nodrošinājuši parasti stundas garumā, tad šajā Liepājas koncertā līdz ar jaunās programmas papildinājumu būs jāiztur teju divas reizes ilgāk – līdz pēdējam spēku izsīkumam. Koncertā arī noteikti būs daudz jaunu un negaidīti pozitīvu pārsteigumu,» tā par albuma prezentācijas koncertu stāsta GACHO.

GACHO pirms kāda laika prezentējis savu jaunāko singlu «Celies!». Dziesma ir domāta kā iedrošinājums visiem tiem, kuri dzīvē ir pakrituši, saņemt kopā visus spēkus un turpināt no jauna sasniegt mērķus un atgūt dzīvesprieku, informē GACHO menedžments. Šis ir otrais singls no GACHO gaidāmā otrā studijas albuma, kurš tiks izdots jūnijā.

Dziesmā piedalās arī jaunais grupas dalībnieks Justs Sirmais. Singlu muzikāli noformējis daudzsološais jaunais producents Valdis «Ashtone» Konstants.

«Šis ir mūsu gaidāmā albuma galvenais singls. Esam ļoti priecīgi paziņot, ka beidzot, jūnija otrajā nedēļā, pēc četru gadu darba tiks izdots mūsu otrais studijas albums,» stāsta GACHO. «Albums būs ļoti daudzveidīgs gan tematiski, gan muzikāli. Tajā noteikti skaram tēmas, kas mums pašiem ir aktuālas un sirdij tuvas.»

Biļetes uz prezentāciju ir nopērkamas iepriekšpārdošanā «Biļešu servisa» kasēs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu